Terminsstart runt hörnet – är du redo?

Snart är det dags för en ny termin. Ta hjälp av våra färdiga terminsplaneringar för att göra ditt arbete både lättare och roligare.

Börjar julstressen göra sig påmind? Låt oss underlätta inför den kommande terminen med våra populära terminsplaneringar. Här kan du lära dig allt om hur de fungerar! 

Lätt som en plätt att planera
Alla Clio Onlines ämnesportaler innehåller kompletta terminsplaneringar för årskurs 7–9. De färdiga terminsplaneringarna sparar tid som du tidigare har lagt på förberedelser och planering.

Läs också: Vad är en digital ämnesportal?

Designa själv
Under Arbetsområden i Mitt Clio kan du enkelt dela ut arbetsområden till dina elever, skapa egna arbetsområden och designa din egen terminsplanering.

Möter kunskapskraven
Alla planeringar är utvecklade enligt Lgr 11 och möter de kunskapskrav och mål som finns i respektive ämne. Det framgår tydligt i varje arbetsområde vilka specifika kunskapskrav som ingår.

Hur provar jag?
Har du redan tillgång till våra portaler loggar du bara in på någon av länkarna nedan för att upptäcka våra terminsplaneringar. Om du inte har åtkomst till portalerna kan du upprätta en kostnadsfri testperiod. Då får du direkt åtkomst till portalerna i 30 dagar.

Språk

Clio Svenska  gå till terminsplaneringar
Clio Engelska – gå till terminsplaneringar

NO

Clio Fysik – gå till terminsplaneringar
Clio Teknik – gå till terminsplaneringar
Clio Kemi – gå till terminsplaneringar
Clio Biologi – gå till terminsplaneringar

SO

Clio Geografi – gå till terminsplaneringar
Clio Historia  gå till terminsplaneringar
Clio Samhällskunskap – gå till terminsplaneringar
Clio Religionskunskap – gå till terminsplaneringar