Bett 2017 – inbjudan till nätverksafton på The Swan

Onsdagen den 25 januari arrangerar vi en gratis nätverksafton – och du är inbjuden. Titta förbi för en bit mat, lite dricka och inspiration till din undervisning.

Närverkan och inspiration i informell miljö 

Bett Show i London är en av årets stora höjdpunkter. Vi är glada att kunna fortsätta traditionen genom att bjuda in dig och dina kollegor till en oförglömlig kväll med nätverkande och drinkar på den anrika puben The Swan

Det här kan du se fram emot

Vi står för inramningen, så det enda du behöver ta med är ett glatt humör. Det serveras mat till de som är hungriga och öl till de som är törstiga. Under tiden kan du lyssna på ett par korta presentationer:

  • Vad betyder framtidens digitala läromedel för lärarens vardag? Vår redaktionschef Angelica Hedin ger sin bild av hur framtidens digitala läromedel kommer att se ut. Hon berättar också om vilka möjligheter de erbjuder dig som lärare och hur du redan i dag kan integrera digitala och interaktiva element i din undervisning. 
  • Hur kan digitala läromedel öva elevernas färdigheter? Med utgångspunkt i Clio Träning ger en av våra ämnesredaktörer en kort introduktion till hur systemet kan spara dig tid genom att rätta uppgifterna. Systemet ger samtidigt direkt återkoppling till eleverna, vilket stärker deras färdigheter i NO, SO, engelska och svenska.

Det hela sker inom informella ramar och med en efterföljande frågestund, som vi hoppas utvecklas till en konstruktiv dialog om framtidens digitala läromedel.

Vi ser fram emot att få träffa dig

Det är kostnadsfritt att delta, men då vi har ett begränsat antal platser måste du anmäla dig via formuläret nedan. Kom ihåg att påminna dina kollegor att göra detsamma. När eventet närmar sig skickar vi ett mejl med mer praktisk information.

Ses vi på The Swan?