Historien om Clio Online och Bonnier Education startade med tre vänner och en riktigt bra idé. Idén var att revolutionera läromedelsmarknaden.

När vi startade Clio Online 2006 så bestod 99 % av skolornas läromedel av böcker och offline-material. Men lärarna och eleverna ville ha något annat. Något mer digitalt.

I dag är vi det största digitala undervisningsförlaget i Danmark och 90 % av landets skolor har tillgång till en eller flera av våra portaler som spänner över 15 ämnen – och nu har turen kommit till Sverige.

Historien om Sverige
2015 sålde Clio Onlines tre grundläggare, Janus Benn Sørensen, Louise Herping Ellegaard och Lasse Guldsborg, majoriteten av Clio Online till Bonnier Business Press för att lansera Clio Online på nya marknader. Således skapades Bonnier Education.

Vi arbetar nu flitigt med att utveckla fler ämnesportaler samt ett nytt självrättande och interaktivt system för uppgifter. Alla våra läromedel är webbaserade och kan användas på alla typer av enheter.

Det unika med Bonnier Education
Våra produkter skiljer sig från våra konkurrenters på flera områden. Först och främst är vi 100 % digitala och vi utvecklar och förbättrar våra produkter i tät dialog med våra användare.

Vi har även ett stort IT-team som arbetar med att utveckla vår plattform så att den fungerar bra med alla våra produkter. Samtidigt består vår redaktion av redaktörer som alla har en gedigen bakgrund som ämneslärare.

Allt detta bidrar till att göra Clio Online från Bonnier Education till framtidens digitala läromedel i Sverige.

Prova våra portaler GRATIS