Följ med

Var i framkant med framtidens digitala utbildning.

Nya krav i läroplanen – vi har materialet!

Inför att revideringen av läroplanen träder i kraft i år tipsar vi om aktiviteter som du redan nu kan lägga in i undervisningen för att möta kraven. 

Vad betyder GDPR för din skola?

Snart är den nya dataskyddsförordningen (GDPR) här. Håll dig uppdaterad på vad skolor och kommuner ska vara uppmärksamma på gällande användande av digitala läromedel.

Följ oss på sociala medier

Följ oss på Facebook

På Facebook ger vi dig varje dag mängder av inspiration till en digital utbildning, och håller dig uppdaterad om pedagogiska nyheter. Det är också där du kan delta i våra tävlingar och vinna läckra priser till dig och dina kollegor. Följ oss, så att du kan vara säker på att du inte missar något.

Följ vår Facebook-sida

Följ oss på Instagram

Följ med bakom kulisserna hos en av Sveriges största digitala utbildningsutgivare, där ingen dag är den andra lik. Vi har ständigt spännande saker på gång och vi älskar att dela med oss av dem. Börja följa oss i dag!

Följ vår Instagram-profil

Följ oss på Twitter

Är du mer för nyheter och uppdateringar i en kort version, kan vi erbjuda det också. På Twitter uppdaterar vi dig dagligen med tips och inspiration till din undervisning.

Följ vårt Twitter-konto

Följ oss på Linkedin

Vill du lägga vantarna på ett jobb hos Bonnier Education, är det en bra idé att följa oss på Linkedin, där vi regelbundet delar lediga platser. Dessutom håller vi dig uppdaterad om spännande undersökningar i den digitala världen.

Följ vår Linkedin-profil