Nyfiken på nya sätt att lära ut religionskunskap?

I september lanseras Clio Religionskunskap från Bonnier Education. Vi ser väldigt mycket fram emot att få dela med oss av nya undervisningsmetoder till dig.

Religion på ett annorlunda sätt
Varför inte ta med dina elever på en virtuell vandring i Linköpings domkyrka eller ett hinduiskt tempel, innan ni diskuterar vad ni egentligen vet om vår värld och om det finns andra verkligheter?

Ett digitalt läromedel kan vara så mycket mer än en lärobok på nätet. Med Clio Religionskunskap kommer du att få tillgång till många spännande aktiviteter, där eleverna får möjlighet att arbeta med religionsämnet på olika sätt. Vår portal är ett komplett läromedel för årskurs 7–9. Den behandlar centralt innehåll och samtliga kunskapskrav. 

Med våra texter och aktiviteter kommer dina elever att få möjlighet att öva upp de förmågor som religionsämnet ska utveckla. De ger dig mängder av verktyg, som gör det lättare för dig som lärare att variera din undervisning.

Ett material som ständigt utvecklas
Portalen är ett digitalt läromedel som utvecklas hela tiden. Det innebär att du som lärare har ständig tillgång till aktuellt och uppdaterat material. Portalen har mängder av texter, med pedagogiska aktiviteter till varje text. Till texterna finns också läsguider som hjälper dina elever att arbeta mer aktivt med läsförståelse och begreppskunskap.

LÄS OCKSÅ: Lär dig mer om våra läsguider

Prova du också
Clio Religion lanseras i september och då kan du prova den gratis i hela 30 dagar. Anmäl dig nedan!

Prova gratis i 30 dagar