Följ med

Var i framkant med framtidens digitala utbildning
Följ oss på sociala medier

Följ oss på Facebook

På Facebook ger vi dig dagligen inspiration till en digital utbildning, och håller dig uppdaterad om pedagogiska nyheter. Du kan också delta i våra tävlingar och vinna läckra priser till dig och dina kollegor. Följ oss så att du kan vara säker på att inte missa något.

Följ vår Facebooksida

Följ oss på Linkedin

Vill du lägga vantarna på ett jobb hos Bonnier Education är det en bra idé att följa oss på Linkedin, där vi regelbundet delar lediga platser. Dessutom håller vi dig uppdaterad om spännande undersökningar i den digitala världen.

Följ vår Linkedinprofil

Följ oss på Instagram

Följ med bakom kulisserna hos en av Sveriges största digitala utbildningsutgivare, där ingen dag är den andra lik. Vi har alltid spännande saker på gång och vi älskar att dela med oss av dem. Börja följa oss i dag!

Följ vår Instagramprofil

Följ oss på Twitter

Är du mer för nyheter och uppdateringar i en kort version, kan vi erbjuda det också. På Twitter uppdaterar vi dig dagligen med tips och inspiration till din undervisning.

Följ vårt Twitterkonto

Nya krav i läroplanen – vi har materialet!

I och med revideringen av läroplanen tipsar vi om aktiviteter som du kan lägga in i undervisningen för att möta de nya kraven.

Var kan du träffa oss?

Träffa oss på mässor!

Här lägger vi ut aktuellt innehåll om mässor och konferenser som vi på Clio deltar i. Kom gärna förbi och prata om framtidens digitala läromedel.

Se översikt

Delta i våra events!

På våra event kan du inspireras till en mer motiverande undervisning för dig och dina elever. Läs mer och anmäl dig till aktuella events här under.

Se översikt

Vad betyder GDPR för din skola?

Nu är dataskyddsförordningen (GDPR) här. Håll dig uppdaterad om vad skolor och kommuner ska vara uppmärksamma på när de använder digitala läromedel.