Fyll på

Få ett gratis kompetenslyft och få ut mesta möjliga av ditt digitala läromedel

Få en gratis kurs eller workshop

För oss är det viktigt att våra användare kommer igång med våra ämnesportaler snabbt och smidigt – det ska vara lätt att använda dem aktivt i vardagen. Om du och dina kollegor önskar en extra grundlig introduktion till vårt digitala läromedel kan du anmäla dig till en gratis kurs. Då kontaktar en av våra implementerings­koordinatorer dig, så att ni tillsammans kan anpassa en kurs eller workshop utifrån din skolas eller kommuns specifika behov. 

Intresserad av fler generella webinarier? Kolla hit!

Webbinarier om Clio Quiz

Clio Träning, Clio Uppföljning och Clio Prov ger dig tillgång till mer än 2000 interaktiva och självrättande uppgifter till våra olika ämnen. Här kan du lära dig mer om hur du kommer i gång och får mer tid till din undervisning.

Se webinarier om Clio Quiz

Generella webbinarier

Med våra webbinarier kommer du snabbt igång med din digitala undervisning. Lär dig att uttnyttja alla funktionerna i Mitt Clio eller lär dig hur du skapar ditt egna arbetsområde. Det är våra ämnesredaktörer som leder dig genom webbinariet, som självklart är helt gratis.

Se generella webbinarer om Clio Online
Få hjälp av vår användarsupport

Behöver du hjälp med att komma igång med Clio Online finns vår support tillgänglig på chatt, mejl och telefon, för att svara på alla dina frågor.