Få hjälp av vårt hjälpcenter

21. juni 2018

"Help, I need somebody!" – nu kan du spara på sångrösten och i stället få hjälp i vårt helt nya hjälpcenter. Här kan du få svar på alla dina frågor om vårt digitala läromedel 24 timmar om dygnet.

Clio Hjälpcenter


Komplement till supporten

Det nya hjälpcentret är ett komplement till vår support. Du kan fortfarande nå supporten i chatten inne på portalerna och på telefonnummer 08-505 248 00 vardagar klockan 8.00–16.00. De hjälper dig gärna med frågor kring hur du använder våra portaler. Men om du önskar få svar på dina frågor utanför våra öppettider har du nu möjlighet att få det. I vårt hjälpcenter har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna. Du kan dessutom få hjälp i form av korta videoklipp som på ett snabbt och enkelt sätt guidar dig till en lösning.

Hjälpcentret utvecklas löpande
Vi utvecklar löpande vårt hjälpcenter med innehåll, frågor och svar. Därför vill vi gärna få din feedback om det är något du saknar!

Nyfiken? Kolla här!
För att komma direkt till hjälpcentret klickar du på länken nedan. Om du vill ha mer inspiration till din undervisning kan du också prova våra portaler gratis i 30 dagar.

Här hittar du hjälpcentret »