Ny funktion: Nu kan du dela arbetsområden och quiz med andra

25. mars 2018

Nu gör vi det ännu lättare för dig att samarbeta med dina kollegor i Mitt Clio – vi lanserar delningsfunktionen Skicka kopia.


Bonnier Education är framför allt ett läromedelsföretag, men vi är faktiskt också en teknikleverantör. Visste du till exempel att det arbetar lika många på vår IT-avdelning som på vår redaktion?

På IT-avdelningen jobbar vi ständigt med att utveckla digitala lösningar och funktioner som förenklar ditt arbete som lärare. Därför har vi nu enligt flera önskemål från er lärare utvecklat ännu en funktion!

Dela arbetsområden och quiz med din kollega

Vill du att en kollega ska få ta del av ett quiz eller ett arbetsområde som du har skapat? Du kan enkelt skicka kopior med den nya funktionen.

Anledningen till att vi har valt att kalla det för kopia är att mottagaren får sin alldeles egna version. På så vis påverkar inte din kollegas ändringar originalversionen, och dina ändringar påverkar inte din kollegas version.

Du hittar funktionerna i Mitt Clio. Behöver du hjälp längs vägen har vår support skapat två utförliga guider, så att du kan komma igång och börja dela direkt.

Guide: Dela arbetsområden »
Guide: Dela quiz »


Prova gratis i 30 dagar

Har du inte tillgång till våra digitala ämnesportaler ännu? Ingen stress! Prova våra portaler gratis i 30 dagar tillsammans med dina elever och dina kollegor. Klicka här för att skapa en kostnadsfri testperiod.