FULLBOKAT: Micro:bit-kväll tillsammans med Hands-On Science

1. december 2017

Micro:bit-kvällen är nu fullbokad.


Eventet är nu fullbokat men vänligen anmäl dig till vår väntelista i formuläret nedan så meddelar vi dig om det dyker upp en ledig plats!

Är du nyfiken på att lära dig mer om vad micro:bit är? Vill du få tips på hur du kan arbeta praktiskt med micro:bit i klassrummet?

Då får du absolut inte missa micro:bit-kvällen torsdag den 22 mars, som vi arrangerar tillsammans med Hands-On Science. Micro:bit är utvecklad av BBC för att göra programmering lättare, intressantare och roligare för elever runt om i världen. Nu vill vi visa dig hur du kan använda micro:bit i klassrummet.

Om kvällen
Du får en kväll fylld av workshoppar, inspiration och värdefulla tips där vi kommer att arbeta med Clio Onlines egna micro:bit-aktiviteter. Vår målsättning är att du, oavsett förkunskaper, dagen efter ska kunna hålla i en lektion med micro:bit.

Du som deltar får en egen micro:bit med tillhörande batteridosa (värde 255 kronor) som du kommer att arbeta med på workshoppen. Den får du givetvis ta med dig hem. Vi bjuder på smörgås och dryck och du får en chans att träffa och utbyta erfarenheter med andra lärare och våra NO-redaktörer.

Datum: Torsdag den 22 mars 2018.

Tid: Klockan 17.00–20.00, men dörrarna står öppna från klockan 16.30.

Plats: Bonnier Education, Rålambsvägen 17, Stockholm. Hitta hit.


Kvällen är kostnadsfri men en avgift på 150 kronor tillkommer om du 
inte har möjlighet att komma men inte avanmäler dig.

 

Anmäl dig till väntelistan här